Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На схилі в Одесі зачищають від дерев майданчик, де збудують шестиповерховий готель (ФОТО)

Будівництво шестиповерхового готелю стартувало на приморському схилі 12-й станції Великого Фонтану

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на “Думську“.

Роботи ведуться на місці кафе “Біля самого моря”. Зараз на території працює будівельна техніка – робочі зносять дерева і викорчовують пні. Видання зазначило, що будівельники огородили куди більшу ділянку, ніж раніше займало кафе. Зокрема, роботи триватимуть на 20 метрів нижче по схилу.

Згідно з інформаційною табличкою, на ділянці проводиться “благоустрій території”, а паркан встановлений на законних підставах – відповідний дозвіл департамент муніципальної безпеки видав 6 листопада минулого року.

Земля (0,1 га) під кафе була продана ще у 2007 році при Едуарді Гурвіці. У 2009 році виконком міської ради дозволив власникам закладу розробити містобудівне обгрунтування для будівництва готелю класу “люкс”. У 2018-му році підприємці отримали в оренду ще 0,07 га поруч зі старим ділянкою, а міське управління архітектури і містобудування видало їм містобудівні умови і обмеження на зведення шестиповерхового готелю. Перший поверх буде нижче кромки схилу.

Підрядником виступає ТОВ “Стімакс”. Ця компанія вже забудовує ділянку колишньої котельні “Чубаївська” на вулиці Недєліна, 82-а. Директором і єдиним засновником фірми є Юрій Андрієнко.

Власник ресторану і замовник будівництва – ТОВ “Біля самого моря”. Наприкінці минулого року у компанії змінилися власники. Тепер це кіпрська фірма “Тервізіано холдинг ЛТД”, формально належить якимсь Яннакіс Саввідісу і Хрістакіс Стіліціотісу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН