Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У 10-му Всеукраїнському Антинаркотичному Таборі взяли участь 30 херсонців

“Кожна людина гідна достойного життя, навіть якщо у якийсь момент оступилася, – вважає Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – завдання нашого суспільства – допомогти землякам вийти на правильну стежину. Адже усі ми – Люди”.

Саме тому Юрій Рожков долучився до 10-го Всеукраїнського Антинаркотичного Табору, який цими днями (з 16 по 21 січня) проходить у санаторії Пущі-Водиці. Кількаденні збори наповнені довірливим спілкуванням з тими, хто вже одужав, зустрічами з успішними людьми: гумористами, політиками, спортсменами, очільниками.

Учасники змагаються у футболі, біатлоні, грають у КВН, проходять тренінги та семінари, а ще готують концерт для своїх родин, які за них переживають.

Серед мешканців Табору – 30 херсонців. Щоб ці чоловіки та жінки почувались комфортніше, проходячи курс реабілітації, знову відчули смак здорового життя та дружню підтримку, Юрій Рожков вручив кожному пошиту на замовлення форму з логотипом “Добро переможе!”, крім того, долучився фінансово до транспортних видатків на поїздку.

Директор Міжнародної антинаркотичної асоціації в Херсонській області Дмитро Костяков підкреслив: “Нашим підопічним зараз дійсно вкрай необхідне дружнє плече, товариська порада, душевне спілкування. Вони багато пережили і мало бачили добра. Тож, участь Громадської платформи “Добро переможе” є дуже доречною. Насправді, таких хворих – тисячі. Ми маємо терміново змінити ситуацію, відновити здоровий спосіб життя залежних, вплинути на свідомість і зупинити поширення цього суспільного лиха! Це дуже важливо для нашого майбутнього. І разом ми все зможемо!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН