Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Восьмеро школярів із Херсонщини стали переможцями в акції ПриватБанку

9 січня  ПриватБанк  шляхом випадкової комп’ютерної вибірки визначив 350 переможців першого етапу акції ЮніорБанку та Mastercard, головним призом якої є чарівна подорож до Legoland у Німеччині для всієї  родини. Серед щасливчиків – 8 юніорів із Херсонщини, які зареєструвались на сайті та розрахувалися Карткою Юніора у торгівельно-сервісній мережі.

 

Lego-чашки отримують Кирило Безмен, Данило Ворса, Вікторія Паталах і Кирило Домбровський з Херсона та Микита Рижих із Нової Каховки.
Сумки на пояс виграли Богдан Філімонов (Херсон), Владислав Кудлюк (Велика Олександрівка) і Дар’я Комлєва (с. Інгулець Білозерського району).

 

“Акція триватиме до 28 лютого цього року, тому ще є час і шанси на перемогу, – стверджує керівник ЮніорБанку на Херсонщині Ірина Шкрум.  – Головне – взяти участь, і приз обов’язково знайде свого щасливого власника. Один маленький крок може здійснити мрію усієї сім’ї!”

 

Найкрутіша акція для дітей дарує не лише незабутню подорож до світу Lego для родини до 4 осіб. Окрім головного призу, щомісяця до кінця акції розігруються заохочувальні призи – 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

 

Учасниками акції можуть стати діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.

 

“Досі не маєте Картки Юніора? – додає пані Ірина. – Зовсім не проблема. Отримати її можна безкоштовно у будь-якому відділенні ПриватБанку. До речі, оформити її можуть батьки самостійно, без присутності малечі. Слід лише взяти свідоцтво про народження дитини, довідку ІПН (обов’язково для дітей з 14 років) чи електронний паспорт (ID-картка – з 14 років)”.

 

Реєструйтеся, розраховуйтесь Карткою Юніора та вигравайте!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН