Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі організували свято для слухачів Університету третього покоління

Український південь з піклуванням

Щиро, із солодкими смаколиками на столах, та святково піднесеним настроєм, сьогодні, 11 січня 2019 року, для університету третього віку на базі Бериславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 працівники комунального закладу Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” провели новорічно-різдвяні посиденьки. 

Свято розпочалося з привітань Діда Мороза і Снігуроньки. До новорічних вітань долучилася перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, яка подякувала присутнім за активну життєву позицію, оптимізм і життєрадісність. У своєму виступі вона зазначила, що за час існування університету, а це майже п’ять років, для його учасників створюються цікаві гуртки, постійно проводяться різноманітні заходи та зустрічі.

Ірина Дробиш наголосила, що Бериславська районна державна адміністрації і надалі буде підтримувати діяльність університету.

Захід пройшов у невимушеній і теплій атмосфері. З Новорічно-Різдвяними святами учасників університету вітали учнівська молодь, колективи районного Будинку культури та Бериславської дитячої музичної школи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН