Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські освітяни долучились до благодійного проекту “Добро переможе”

“Підтримуємо тих, хто цього дійсно потребує!, – Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.
Новий багатофункціональний інвалідний візок для 13-тирічного талановитого херсонцям Єгора Жмурова придбали небайдужі освітяни Херсонської області. Вчителів у пориві зробити добро для конкретної дитини об’єднала новорічно-різдвяна акція Херсонської академії неперервної освіти, де вони проходили курси підвищення кваліфікації.
Ректор закладу Анатолій Зубко розповів: “Робити добро – це благородно, по-християнськи і по-європейськи. В Європі нема обділених дітей а ні спільнотою, а ні державою, а ні іншими дітьми. У контексті гуманної педагогіки ми, вчителі маємо проявляти себе і у професії, і у житті! Тож, звернулися до відомого мецената – лідера Громадської платформи “Добро переможе” Юрія Рожкова, мовляв: ми бачимо як багато Ви допомагаєте людям у скрутних ситуаціях і також хочемо долучитися до високого, щоб об’єднатись і мати можливість спільно робити добрі справи для тих, хто цього потребує”.
Мама Єгора – пані Наталія з вдячністю описує візочок: спинка опускається, підніжки змінюють положення. Синочку тепер точно буде зручно проходити курс реабілітації. Нині він готується до складної, але необхідної операції. “Нам і раніше Юрій Рожков пропонував різний підсобний інвентар для розминки ніжок Єгора: 2 роки тому, у співпраці з міжнародними фондами, він привіз електронний велотренажер. Цієї весни забезпечив ходунками. А тепер, спільно з освітянами, святково вручили багатофункціональний візок. Ми дуже вдячні кожному, хто підтримує нашу родину у цьому життєвому випробуванні. Завдяки таким добрим людям ми обов’язково впораємось!”.
Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” поділяє слова Наталії Жмурової, доповнюючи: “Поки наших дітей навчають такі Вчителі – я спокійний за підростаюче покоління. Адже, з огляду на розмір вчительських зарплат, я розумію, що підтримати людину, якій ще важче, може лише дійсно добра і чуйна Людина, справжній Патріот, мудрий Педагог! Це – вдалий показник для усіх земляків, що Добро живе у серцях і передається дітям!
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН