Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон відвідав переможець всеукраїнського шоу Король Десертів Олег Чередниченко

Проект було започаткова каналом 1+1. Звання переможця проекту та титул “Король десертів” отримав Олег Чередниченко з Миколаєва, який успішно впорався з усіма випробуваннями на солодкому проекті. Також переможець отримав грант на курс навчання в престижному кулінарному інституті високої кухні IFSE в Італії.

Подорожуючи країною, він завітав разом з родиною до Херсона. Відвідав він популярну серед жителів міста “Туристичну кофейню ХерсON. Його приїзд помітили херсонці, написавши в соцмережі свої відгуки.

Так, Alexey Biletsky на своїй сторінці у ФБ написав наступне:

Неожиданно и приятно из Николаева к нам в Туристическая кофейня ХерсON пришел САМ – “король десертов” – Oleg Cherednychenko
Ну, не сам, конечно, а с семьей.

Приятно видеть у нас в городе тех, кто развивает свои города и Украину в целом, кто занимается локальной кухней, продвижением своей земли и туризмом. Приятно получать подарки – нашумевший Николаевский Наполеон (результат городского конкурса)

Пока не знаю какой он на вкус, сейчас будем резать. Но внешний облик, сама идея кулинарной идентификации, упаковка, образ, дизайн… Крутяк!

Спасибо за гости, за подход к делу, за подарок.

P.S. команда “ХерсON”, нас, конечно, много, но на всех хватит по кусочку. Подтягивайтесь пробовать. 

Світлина від Alexey Biletsky.
Світлина від Alexey Biletsky.
Світлина від Alexey Biletsky.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН