Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скільки коштуватиме харчування у дитячих садках Херсонщини

Усі батьки, віддаючи дитину у дитячий садок, хвилюються не лише щодо того, як дитина адаптується, а й як вона буде там харчуватися. На сьогодні, харчування у навчальних закладах – одна з найактуальніших тем не лише для батьків, а й Міністерства та санітарних станцій.

Неодноразово саме харчування ставало темою для конфлікту між дирекцією та батьків. Саме тому Новокаховська міська рада в першу чергу порушила питання про встановлення плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти, пише Гривна.

Було прийнято рішення встановити з 1 січня 2019 року для батьків плату за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти усіх типів на місяць при середній вартості одного дітодня 25 гривень. Загальна сума за місяць харчування у закладі коливатиметься від 300 до 400 гривень. Нарахування також залежить від кількості вихідних, та яку групу відвідує дитина.

У тому разі, якщо дитина виховується без батьків або у багатодітній сім’ї (від 3 осіб), сплачується половина від загальної суми. Також плата з батьків не здійснюється за харчування дітей у санаторних групах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН