Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські депутати продовжують звітувати перед виборцями

Депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков розпочав серію звітів перед громадою за свою депутатську і громадську діяльність у 2018 році. Звітні зустрічі відбулись у 18 та 21 школах. Зокрема, Юрій Рожков розповів про підтримку лікарень, освітньо-виховних закладів, допомогу особам з інвалідністю, соціальним сім’ям, воїнам-захисникам та їх родинам, а ще усім тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Юрій Рожков надав конкретні дані стосовно усіх освоєних коштів з бюджету, а також власної підтримки як бізнесмена. Так, для жителів селищ Зеленівки, Кіндійки, Сонячного та Молодіжного Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” організував яскраві свята з концертом та розважальною програмою. Разом з Громадською організацією “Древо” проводили родинні заходи до Дня батька. За рахунок державних субвенцій робили ремонтні роботи кабінетів та санвузлів у школах і дитсадках. Спільно з Міжнародними фондами розвозили допомогу у медичні, освітні, соціальні заклади і на передову.

У співпраці з народним депутатом Олександром Співаковським вдалось виділити гроші на утеплення дитячого садочка № 4. Разом з депутатом Херсонської міської ради Галиною Луговою та громадою округу, де вони працюють, висадили в Антонівці близько 2 га лісу. Загалом, співпрацюючи з депутатами міськради, вийшло задіяти якомога більше коштів з обласного і міського бюджетів у вирішенні нагальних потреб громад. До прикладу: коли у Наддніпрянському сталась аварія електромереж, Юрій Рожков одразу відправився в селище для організації роботи електромонтерів, а Галина Лугова у той самий час виступала на сесії міської ради, доводячи колегам необхідність фінансування відповідних робіт. Спільними зусиллями електропостачання вдалось відновити.

Директор ЗОШ № 40 Тетяна Васюніна під час звіту зазначила: “Такого потужного депутатського тандему, як Рожков-Лугова Херсонщина більше не знає! Завдяки їх спільній роботі, освітні, медичні та соціальні заклади почали працювати результативніше і люди реально відчули підтримку!”

У ході депутатського звіту до Юрія Рожкова було чимало запитань стосовно подальшої роботи на окрузі, благоустрою територій та підтримки освітян. У відповідь на запитання Юрій Рожков поділився перспективними планами, зокрема, щодо облаштування у 2019 році, спільно з депутатами міської ради, під’їзду та прилеглої території до Молодіжного пляжу.

Наприкінці зустрічі депутати привітали усіх присутніх з наступаючими новорічно-різдвяними святами, побажали миру в країні і добробуту в оселях та пообіцяли й надалі плідно працювати на благо громади. А Юрій Рожков ще й вручив присутнім подарунки – миючі засоби, виготовлені на власному підприємстві.

Найближчим часом депутат обласної ради Юрій Рожков продовжуватиме звітувати про зроблене в 2018 році по своєму депутатському округу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН