Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція розшукує підозрюваного у резонансному вбивстві в Новій Каховці

Однієї години виявилось достатньо для правоохоронців аби встановити особу підозрюваного в скоєнні особливо тяжкого злочину у Новій Каховці.

З повідомленням про цей злочин до поліції звернувся один із місцевих жителів. Прийшовши додому на вихідних, він виявив у ванній плями, схожі на кров. Звідки вони взялися міг пояснити його знайомий, якого господар пустив пожити в своїй квартирі. Однак цей знайомий зник у невідомому напрямку. Невдовзі на місцевому звалищі поліцейські знайшли пакунки з розчленованими шматками чоловічого тіла, пише Новий день.

За словами начальника відділу управління карного розшуку Головного управління національної поліції в Херсонській області Андрія Білошкури, оперативники з’ясували, що кілька днів тому зниклий квартирант випивав з двома знайомими. Один із них розповів правоохоронцям, що під час застілля виник конфлікт. Орендар житла схопив ножа і смертельно поранив одного зі своїх гостей. Потім розчленував тіло і викинув на звалище.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, в скоєнні цього злочину підозрюється  Віталій Надєєв, 30 серпня 1990 року народження. Новокаховський відділ поліції нині встановлює його місцезнаходження і звертається до всіх, хто може володіти інформацією про його місцезнаходження терміново повідомити їм за телефонами 095-346-60-49 або 05549-9-04-09.

В поліції також стверджують, що підозрюваний може переховуватися разом зі своєю знайомою Оленою Богнен, 6 березня 1980 року народження. Тому просять відгукнутися й тих, хто знає про її місцезнаходження.

Олександр ПІТОЄВ.

Фото прес-служби ГУ НП в Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН