Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Клієнти і співробітники ПриватБанку знову стали добрими чарівниками для відділення онкогематології Херсонської дитячої лікарні

15 листопада в Україні стартувала акція “Звичайне диво”, у рамках якої ПриватБанк перерахував майже 2,6 млн грн на придбання медобладнання для дитячих обласних лікарень.

 

Відповідно до цієї програми гематологічне відділення Херсонської дитячої лікарні отримало пульсоксиметр Rad 8 та шприцевий інфузійний насос SEP-21S Plus на загальну суму понад 120 тис. грн.

 

“Від імені пацієнтів та співробітників Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні висловлюю сердечну подяку ПриватБанку та фонду “Допомагати просто”, – говорить головний лікар КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР Інна Холодняк. – ПриватБанк і фонд «Допомагати просто» купують для нас діагностичне обладнання та необхідні медичні препарати вже третій рік поспіль. Ми щиро дякуємо нашим добродійникам за виявлене милосердя і чуйне ставлення до дітей!”

 

Акція “Звичайне диво” триває: вранці 1 січня представники ПриватБанку та компанії Mastercard завітають до кожної обласної дитячої лікарні України, щоб привітати маленьких пацієнтів зі святами.

 

Ви також можете допомогти. Зареєструйтеся на сайті акції “Звичайне диво” і розраховуйтесь за покупки картою! Після кожної покупки ми будемо перераховувати ще одну гривню з вашої карти на допомогу важкохворим дітям.

 

Допомагати просто! Долучайтеся – разом повернемо малечі віру в дива!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН