Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардепи назвали основною причиною нападів на активістів в Одесі незаконну забудову

В Одесі більшість нападів та недопусків активістів повязано з незаконною забудовою

Таку думку виказали декілька нардепів під час засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради в Одесі сьогодні, 17 грудня, повідомляє кореспондент Depo.Одеса.

Також під час наради таку думку підтримав радник голови МВС, нардеп Антон Геращенко.
“Дуже сумно чути, що Одесу називають” кримінальною столицею України “. Але, на жаль, це факт. Тут за останній рік фіксується найбільше нападів на активістів в країні. Нам би хотілося би знати скільки разів ви (запитав у мера Одеси Геннадія Труханова нардеп, – Ред.) зверталися до правоохоронців з цього приводу?” – заявив Геращенко.

Мер Одеси Геннадій Труханов на це зазначив, що цим займається його заступник Петро Рябоконь, а також поскаржився на недостатні повноваження ради.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Приехали погрозить пальчиком? А высотки продолжают строить везде, где хотят.Даже киевские строят на берегу 13стБ.Фонтана. В Аркадии засрали стройками район до невозможности.Над обрывом на Французском бульваре застраивают территории санаториев.Банда Климов-Кивалов превращает город в “климовку”….а мэр Труханов этому содействует. И самое интересное! Ни одна незаконная стройка не снесена! Находится тысяча причин её продолжать!Платить штраф (копеечный) и продолжать строить. Находятся “юристы” из отщепенцев Кивалова, которые “убеждают” судьев в “законности” действий застройщиков…..не хватает только динамита.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН