Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майбутні випускники Херсона знайомились з вишами Польщі

Захід був організований проектом “Освіта без кордонів”, який успішно працює в Херсоні.

В рамках освітнього проекту  «Освіта без кордонів» батьки та майбутні абітурієнти побували в 4 містах Польщі і стали гостями 11 університетів. Учасники візиту мали змогу побачити навчальні заклади, гуртожитки оцінити умови навчання, а також з перших вуст почули про нові вимоги, щодо сертифікатів про знання польської мови.

Починаючи з 2019 року Університети Польщі будуть приділяти особливу увагу сертифікатам про знання мови, вимагатимуть, щоб вони були видані Міжнародними спеціалізованими сертифікаційними мовними центрами у Польщі.

Проект «ОСВІТА БЕЗ КОРДОНІВ» разом з Міжнародними спеціалізованими сертифікаційним мовним центром при Університеті Економіки (м. Бидгощ), турбуючись про своїх абітурієнтів вже 5 років поспіль, мінімізує ризики у процесі вступу, проводить іспит-тестування у власних представництвах на території України. В результаті абітурієнт отримує сертифікат, який відповідає вимогам Польських Університетів та знає свій реальний рівень польської мови, адже оцінений він незалежним фахівцем-полоністом та ще й носієм мови. Це дає можливість абітурієнтам та їхнім батькам під час вступної кампанії зберегти нерви, час та кошти.

Отож, слідкуйте за новинами на  сторінці у FB чи сайті та вчасно реєструйтесь на сертифікацію. Наступна сертифікація – липень 2019 року.

фото: Проект Освіта без кордонів

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН