Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні завершила роботу VI Академія жіночого лідерства

24 жінки-лідерки з Чаплинської, Асканія Нова та Присиваської ОТГ Херсонської області зібрались 6 грудня 2018 р. в Херсоні, аби завершити навчання в 6-ій Академія жіночого лідерства.

Заключний 2-денний тренінг 6-ої АЖЛ тривав 6 та 7 грудня 2018 р., під час якого учасниці опановуватили такі актуальні теми як:
1. Механізми участі у місцевому самоврядуванні.
2. Участь жінок у прийнятті рішень 
3. Розробка плану дій та написання проектів.


7 грудня 2018 р. – в останній день навчання в Академії – представниці Українського жіночого фонду анонсували старт Програми малих грантів на підтримку ініціатив учасниць 6-ої Академії жіночого лідерства з вище означених громад Херсонської області, обраних на конкурсній основі, після чого під керівництвом досвідчених тренерок – Олени Микитась та Ольги Шулик – учасниці почнуть працювати над розробкою власних проектів.
Після завершення тренінгу учасниці отримають сертифікати та повернуться до своїх громад, де спільно з однодумицями будуть готувати проекти і до 28 грудня мають подати їх на конкурс. Підведення підсумків конкурсу та оголошення результатів відбудеться в середині січня 2019 р.


Академія жіночого лідерс
тва, що реалізує Український жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом в рамках проекту DOBRE / USAID, це ініціатива, спрямована на посилення ролі жінок – з громадського сектору, політичних партій, місцевих органів самоврядування, бізнесу та ЗМІ – в процесах децентралізації та розбудові новостворених об’єднаних територіальних громад через покращення їх знань та навичок для збільшення можливостей участі жінок у прийнятті рішень в громадах.

Світлина від Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН