Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Воєнний стан на Запоріжжі: Ресторанам радять закриватися раніше, петарди – у “чорному списку”

Низку обмежень радять запровадити в Енергодарі у зв’язку з військовим станом

Про це у Facebook помічниця міського голови Енергодару Тетяна Стулень, передає Depo.Запоріжжя.

Обмежувальні заходи були обговорені на засіданні Ради оборони Енергодару та визначені у відповідному розпорядженні мера Павла Музики. Майже усі носять характер рекомендацій. Зокрема, підприємцям радять утриматися від продажу на території міста піротехнічних засобів, а населенню – від їх використання. З 21:00 до 08:00 в місті заборонений продаж алкоголю, окрім того підприємцям радять взагалі не продавати алкогольні напої особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування.

Енергодарцям, що не мають стосунку до військових формувань, радять утриматися від носіння військових одностроїв та зброї, розважальним закладам – обмежитися роботою до 23 години.

Мешканців міста просять із порозумінням поставитися до обмежень та заборон, адже вони спрямовані на забезпечення безпеки і правопорядку в місті і регіоні.

Нагадаємо, через воєнний стан озброєні поліцейські зупиняють автівки на приморських напрямках. Раніше повідомлялося, що Запорізька область потрапила у десяток регіонів, де діє воєнний стан.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН