Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській області на придбання житла дітям-сиротам розподілено 50 мільйонів гривень

Понад 50 мільйонів гривень державної субвенції розподілено на будівництво або придбання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це стало відомо під час селекторної наради Одеської обласної державної адміністрації з головами РДА, міст та ОТГ.

«Це чудова можливість для того, аби забезпечити житлом дітей-сиріт та розвинути сімейні форми виховання. Цього року в Одеську область спрямовано найбільшу в країні субвенцію — обсягом майже 62 мільйона гривень. Наразі обласна комісія продовжує приймати, розглядати та погоджувати заявки. А завдання на місцях – сформувати їх та придбати ці об’єкти. Таким чином, до кінця грудня маємо розподілити ще 11,7 мільйонів гривень», — повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин. Він також звернувся до голів районів із дорученням пришвидшити роботу в цьому напрямку.

Зазначимо, станом на початок грудня комісія погодила придбання восьми об’єктів під дитячі будинки сімейного типу і 74 житлових об’єкти для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Майже сім мільйонів гривень із розподілених коштів спрямовується на будівництво малого групового будинку.

Одеська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН