Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі люди пройшли “Ходою за свободу”

Кожного року 18 жовтня проводяться загальнодержавні заходи, присвячені відзначенню Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований Європейським Парламентом у 2007 році.

У Бериславі також долучилися до відзначення цієї події. Тож сьогодні було проведено ходу проти торгівлі людьми, яка пройшла по центральній вулиці міста. З метою реалізації державних ініціатив щодо підвищення інформованості громадськості про існування проблеми торгівлі людьми у Бериславському районі під координацією управління соціального захисту населення районної державної адміністрації до Всеукраїнської акції «Walk for Freedom/Хода за свободу» долучилися відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центр дитячої та юнацької творчості, місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, районна центральна бібліотека, районний центр зайнятості, служба у справах дітей районної державної адміністрації, волонтери з числа учнівської молоді та інші..

Під час акції здійснювалося інформування громадян про загальну суспільну проблему та необхідність об’єднання зусиль у боротьбі з цим видом злочину. У ході взяли участь 52 особи, у тому числі й волонтери. Акцією було охоплено 259 громадян Бериславщини. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві!

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН