Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Центральному районі Миколаєва тривають роботи щодо укладання дренажних труб

У п’ятницю, 12 жовтня, відбулася нарада щодо проведення робіт з укладання дренажних труб на вулиці Новоросійській, яка знаходиться в мікрорайоні Тернівка, Центрального району.

Нараду провів начальник управління екології департаменту житлово-комунального господарство міської ради Володимир Корчагов, в якій також взяли участь голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, депутат міської ради Світлана Ласурія та місцеві мешканці. Повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради.

В ході спілкування кожен із присутніх мав можливість висказати свою думку. Жителі розповіли, що протягом тривалого часу змушені жити в умовах постійного дискомфорту: частина проїзду перекрита, постійні розриття та місцями несприятливі погодні умови, які руйнують їх вулицю. Але поряд із цим, кожен із присутніх розуміє важливість продовження та завершення ремонтного процесу.

Нагадаємо, що наразі на вулиці Новоросійській тривають роботи щодо укладання дренажних труб, у зв’язку з чим певна територія проїзної частини перекрита. Місцеві жителі скаржаться, що в разі екстреної ситуації швидка допомога, пожежники чи рятувальники не зможуть дібратися до місця події.

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН