Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бабине літо на одеських пляжах: Майже спокійне море та тихий відпочинок

В Одесі тепла погода дає змогу насолодитися прогулянками вздовж узбережжя

На пляжах Одеси, звичайно, не так багато відпочивальників, як влітку або ще місяць тому, проте є чимало охочих прогулятися вздовж узбережжя та навіть окунутися у холодне море, повідомляє кореспондент Depo.Одеса.

Протягом тривалого часу в Одесі утримується тепла погода: нічна прохолода змінюється на більш теплий день і люди йдуть до моря. Зазначимо, за інформацією синоптиків, море не таке вже й тепле, лише 16-17 градусів, проте це не зупиняє декого.

Протягом вихідних в Одесі буде тепло, хоча по області місцями синоптики прогнозують пориви північно-східного вітру до 15-18 м/с, хоча протягом суботи, 13 жовтня, та неділі, 14 жовтня, Гідрометцентр Чорного та Азовського морів прогнозує більш спокійний вітер – 9-14 м/с завтра, та 7-12 м/с у суботу.

Протягом наступної доби в Одесі та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Стовпчики термометрів у нічні години покажуть 8-10ºС тепла в Одесі та 6-11ºС – по області. Вдень стане тепліше: в обласному центрі повітря прогріється до 17-19ºС тепла, а по області – до +16…+21ºС. Наступного дня, у неділю, теж очікується тепла погода: вночі буде 5-10ºС тепла, а вдень 17-22°С.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН