Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У фіскальній службі Запорізької області проведено майже 700 антикорупційних заходів  

 

 

У першому півріччі співробітники управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Запорізькій області провели 77 службових перевірок щодо можливих порушень з боку службових осіб фіскальної служби регіону, з яких 59 фактів підтвердились.

Під час досудового розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за матеріалами управління внутрішньої безпеки, 4 особам було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України. На судовий розгляд направлено 2 обвинувальні висновки.

За результатами перевірок керівникам територіальних органів ДФС у Запорізькій області внесено 28 подань щодо вжиття заходів для усунення причин та умов, що призвели до скоєння правопорушень з боку співробітників.

За результатами розгляду подань 7 працівників Запорізької митниці притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Також з початку року перевірено 106 кандидатів на посади до територіальних органів фіскальної служби регіону на предмет виявлення обставин, що можуть перешкоджати їх призначенню. Десятьом особам у погодженні було відмовлено .

Крім того, у трудових колективах служби організовано 475 профілактичних заходів, зокрема, бесіди та лекції на антикорупційну тематику.

Нагадаємо, інформацію про вчинення працівниками ДФС корупційних порушень можна повідомляти на сервіс “Пульс” за номером: 0 800 501 007 (напрямок “4”).

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН