Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На дорозі Н-14 Кропивницький-Миколаїв тривають ремонтні роботи

Н-14 Кропивницький-Миколаїв стала вже давно “притцею во язицах” багатьох автомобілістів. Жителі Миколаївської області  критикували в цсоцмережах цей автошлях і ось нарешті гарна новина розпочався ремонт дороги., – повідомляє  “Український південь”. взагалі загальна вартість виконання робіт 1,6 млрд грн.

Ukraine Now повідомляє наступне:

“На дорозі Н-14 Кропивницький-Миколаїв тривають ремонтні роботи. В роботі задіяні близько ста одиниць техніки, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг Кіровоградської області.

У червні одразу два підрядники взялися за проведення поточного середнього ремонту на відрізку дороги в межах Кіровоградського та Компаніївського районів.

Кожен етап робіт проходить під пильним контролем. Лабораторія підрядної організації та лабораторія Служби постійно проводять вимірювання нахилів, кутів, рівності, щільності та міцності асфальтобетонної суміші, якості інших компонентів, що застосовуються в ремонті доріг. Згідно укладених договорів на виконання робіт, гарантія ремонту – до 5 років, а на капітальних ремонтах – до 10 років. Звісно, якщо дотримуватися правил експлуатації дорожнього полотна, особливо у плані норм навантажень”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН