Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До початку нового навчального року на Миколаївщину надійшло майже 50% найменувань підручників  для 5 класників

У Миколаївській області стартувала кампанія з розвезення нових підручників для 5-го класу, -повідомляє “Український південь”

Департамент освіти і науки облдержадміністрації зазначає, що комунальним підприємством «Миколаївкнига» розпочато оперативне розвезення підручників для 5 класу до управлінь, відділів освіти міських рад,  райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, які забезпечуються за кошти  державного бюджету.

Наразі до області надійшло майже 50% найменувань підручників  для 5 класу закладів загальної середньої освіти, це більше 64800 книг.

Нагадаємо, що у червні, в рамках проголошеного на Миколаївщині Року освіти та інклюзивного навчання, голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко підписав ряд важливих розпоряджень про розподіл близько 51,5 млн грн на забезпечення та реалізацію проектів «Нова українська школа» та «Новий освітній простір», на осучаснення опорних шкіл, підтримку осіб з особливими освітніми потребами та розвиток інклюзивно-ресурсних центрів. Окрім цих коштів на розвиток інклюзивного навчання в області буде розподілено ще 7 млн грн.

Джерело – http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=52624

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН