Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина вітає «Чорноморські ігри»

27 липня у Скадовську розпочався XVI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри», який триватиме три дні.

Цього року для участі зареєструвалися 563 конкурсанти. Після двох відбіркових турів до півфіналу пройшло 50 вокалістів і вокальних груп віком від 6 до 16 років, які боротимуться за перемогу.
Оцінювати виступи учасників буде журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа, а саме: Народний артист України Олександр Пономарьов, член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль, композитор та продюсер  Руслан Квінта та інші.

На початку фестивалю ведучий зачитав лист-вітання учасникам «Чорноморських ігор» від дружини Президента України Марини Порошенко, в якому йшлося про важливість такого заходу для підростаючого покоління українців.

Засновник фестивалю Микола Баграєв поділився: «У цьому році «Чорноморським іграм» 16 років, це як випускний клас. Ми продовжуємо нашу історію і бачимо свою місію в тому, щоб допомагати діткам. Цей фестиваль є чудовим майданчиком для реалізації творчих амбіцій наших конкурсантів. Юні таланти мають змогу тут набратися досвіду, відвідати майстер класи українських зірок і відчути себе справжніми поп-виконавцям. Вражає високий рівень підготовки учасників. Вважаю, що у нас найталановитіші діти. Хочу побажати всім удачі та перемоги».

Привітав учасників фестивалю і голова Херсонської обдержадміністрації Андрій Гордєєв, який минулого року разом з обласною радою підтримував відродження «Чорноморських ігор».

«Казка на березі Чорного моря продовжується! І найбільше задоволення для дорослих – бути причетними до здійсненя мрій наших дітей. Ми раді, що минулого року «Чорноморські ігри» дали нам двох зірочок – Лізу Волощенко та Ярослава Рогальського. Ми сподіваємося, що цьогорічний фестиваль подарує нам ще таких зірочок. Готуємо для них стартапи, щоб вони могли краще розвиватися. Бажаю учасникам не розгубитися, зібратися і максимально розкритися. А від журі очікуємо достойну оцінку. Ми вболіваємо за херсонських дітей!»- наголосив Андрій Гордєєв.

У перший день для учасників і глядачів фестивалю виступали колишні випускники «Чорноморських ігор» -АLYOSHA, Тіна Кароль, ТаmеrlаnAlena.
Наступні два дні «Казка на березі Чорного моря» обіцяє бути не менш насиченою, адже на черзі фінал та боротьба за Гран-прі.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН