Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині не вистачає робочих кадрів на промислових підприємставх

Херсонщина, як і всі обласні центри переживає кадровий голод чере трудову міграцію , тож перед багаться роботодавцями стоїть , як виробляти продукцію, якщо робочих рук не вистачає. Вони вирішили об`єднати зусилля у вирішенні цієї проблеми, відповідна нарада відбулась у Новій Каховці.

Федерація роботодавців України  повідомляє:

“У Новій Каховці зустрічаємося з представниками ділових кіл та місцевої влади Херсонської та Миколаївської областей. Обговорюємо найболючіші для бізнесу теми – залучення інвестицій і розвиток виробництва та виклики трудової міграції. 


Представляючи себе та своїх колег, Голова Ради Федрації Dmytro Oliinyk зазначив, що він та кожен із його заступників та голів регіональних чи галузевих об’єднань роботодавців дуже добре розуміють усі нагальні питання вітчизняного бізнесу, бо вони самі і є його представниками. Олег Боярин – власник “Єврокар”, Сергій Сипко – президент групи компаній Agrofusion, Олександр Олійник – власник Херсонського машинобудівного заводу, Григорій Дашутін – почесний президент концерну Nicmas – кожен із них розвиває нашу країну через власне виробництво.   


У дискусії беруть участь директор Інституту демографії та соціальних дослвджень НАН України Елла Лібанова, директор ДП “Укрпромзовнішекспертиза” Володимир Власюк”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН