Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві затримано чоловіка за розбійний напад

Патрульна поліція Миколаївської області повідомляє
“Патрульні з роти Тактико-оперативного реагування затримали особу, яка імовірно вчинила розбійний напад.Вчора близько 20 години на спецлінію «102» надійшов виклик, що на вулиці Погранична невідомий, погрожуючи пістолетом, скоїв розбійний напад на кредитну установу та заволодів грошовими коштами у сумі близько 20 тисяч гривень. На пошук злочинця були негайно орієнтовані всі наряди поліції міста, в тому числі й екіпажі роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

Приблизно через 10 хвилин за кілька кварталів від місця скоєння злочину інспектори роти ТОР побачили чоловіка, який частково підпадав під орієнтування. Зупинивши громадянина, патрульні помітили, що той помітно нервує, а поверхнева перевірка показала, що недарма. В наплічнику у невідомого знаходився пакет з чималими грошовими коштами, походження яких чоловік пояснити не зміг, предмет схожий на зброю та змінний одяг, схожий на вказаний в орієнтуванні.

ТОРівці негайно затримали 27-річного громадянина та доставили до Інгульського відділу поліції, де передали його слідчім для подальшого з’ясування по справі”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН