Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські судді затягують справу депутата-канібала?

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє Інна Усачова:

“Сьогодні, 25 липня, у судовому засіданні адвокат депутата Дніпровського “Опоблоку” О.Власова заявила клопотання про допит 3-х свідків. Від 2-х з яких прокурор відмовилась на попередньому засіданні. 3 – й свідок мав на сьогодні з”явитись, але відомо тільки що він несе службу десь в Запоріжжі у лавах Нацгвардії. Один із цих свідків є тою особою, котра за кошти скликала людей на сесію Херсонської міської ради як член КНК О.Власова.


Слід також відзначити, що один із цих свідків за три роки розгляду та судівської реформи двічі давала покази, у тому числі й судді Ю.Бочко…
Після заслуховування сторін, де адвокат потерпілого Dmytro Ilchenko наголосив, що в таких випадках, коли прокуратура відмовляється від свідків,
місцезнаходження яких не відоме, сторона захисту підсудного виявляючи бажання допитати свідків має аргументувати суду, що саме вони мають повідомити та надати адреси за якими їх можливо знайти. Незважаючи на те, що таких повідомлень не відбулось суддя Ю.Бочко клопотання задовольнила.

Тож наступне судове засідання відбудеться 12 вересня о 14:00.


Вважаємо у такий спосіб обвинувачений затягує розгляд справи, сподіваючись на ухиляння від відповідальності у зв”язку із виходом терміну давності. Варто відзначити, що дане кримінальне провадження не підпадає під реорганізацію судів, тож розгляд з початку відміняється і як там що, а кінець близько.

Слід також відмітити, що основна ціна питання даної справи – бути чи не бути О.Власову депутатом.


Звичайно, прискіпливий розгляд справи робить подальшу апеляцію нульовою. Але є пікантна оставина. Зважаючи на те, що суддя Ю.Бочко на початку року вже розглянула справу про адміністративне покарання даному депутату “Опоблоку” за водіння в нетверезому стані так, що водійські права при ньому. А ось нещодавно отримала дисциплінарне покарання, причина якого не розголошується.

Херсонскую судью привлекли к дисциплинарной ответственности
21-07-2018
Судью Херсонского городского суда Юлию Бочко привлекли к дисциплинарной ответственности. Такое решение приняла на днях Третья дисциплинарная палата Высшего совета правосудия. Об этом информирует сайт ВСП.
Рассмотрев жалобу С. В. Белорукова, палата применила к судье дисциплинарное взыскание в виде предупреждения.
В чем заключалась суть жалобы, к сожалению, не сообщается
https://tavriya.ks.ua/index.php?newsid=7618

То чи можна 100% розраховувати на об”єктивність судді Ю.Бочко?”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН