Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській області пройшли тренування з ліквідації ДТП

Про це повідомляється на сторінці у ФБ Одеської ОДА:

“Тренування з ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод проведено в усіх районах Одеської області. Про це стало відомо під час зустрічі директора департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Сергія Готко із представниками Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) .

«Безпека на дорогах — це гостре питання, якому приділяється наразі чимало уваги. Наприкінці квітня голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов доручив провести оперативні навчання з ліквідації наслідків ДТП. Алгоритм дій відпрацьовували рятувальники, медики та правоохоронці. У разі необхідності, одразу проводилася робота над помилками. Дякуємо регіональному представництву КМЄС в Одесі за взаємодію у напрямку цивільної безпеки», — наголосив Сергій Готко.

Зазначимо, під час зустрічі сторони обговорили шляхи підвищення безпеки дорожнього руху в Одеській області. Старші радники регіонального представництва КМЄС в Одесі Георгіос Покас та Джонатан Ратєл підкреслили, що готові надавати методичну допомогу”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН