Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нетверезий херсонець утікав від патрульних

Нетверезий херсонець утікав від патрульних, проте отримав другий протокол за керування напідпитку
Небайдужі херсонці вчора близько 14-ої години повідомили патрульним про ймовірно нетверезого водія. Зі слів громадян, той керував автомобілем ВАЗ-21101 та курсував у центрі міста. Вказаний транспортний засіб інспектори помітили на вулиці Червоного Хреста.

Авто небезпечно маневрувало та рухалось на значній швидкості, тож поліцейські вирішили його зупинити. Однак громадянин за кермом проігнорував вимоги патрульних. Він продовжив рух і звернув на проспект Ушакова. Там за допомоги ще одного екіпажу інспектори заблокували втікача. Підчас спілкування у водія поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він визнав, що випив, але від проходження огляду за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та в медичному закладі відмовився.

Також патрульні встановили, що порушник позбавлений права керування рішенням суду, адже вже притягувався до адміністративної відповідальності за водіння напідпитку. На 45-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.
На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Друзі, керуйте відповідально! Пам’ятайте, ваша поведінка на дорозі може призвести до трагедії!
Загалом же минулої доби патрульні задокументували 3 випадки керування в нетверезому стані. Серед цих порушників і водій однієї зі служб таксі міста.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН