Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеському державному університеті внутрішніх справ оголосили рішення приймальної комісії

23 липня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось оголошення  рішення  приймальної  комісії  щодо рекомендації  до  зарахування на денну форму навчання факультетів № 1, № 2 та № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ за державним замовленням абітурієнтів набору 2018 року освітнього ступеня «бакалавр».

 

 

До присутніх звернувся проректор університету полковник поліції Олександр Поліщук, який привітав батьків з високими результатами, які продемонстрували їхні діти під час вступних випробувань.

????????????????????????????????????«У цій залі знаходяться майбутні курсанти, а в подальшому – офіцери поліції. Їх буде навчати підготовлений науково-педагогічний склад, серед яких більш ніж 30 докторів наук і професорів та 130 кандидатів наук і доцентів, а поряд з ними протягом усього строку навчання будуть досвідчені командири», — зазначив Олександр Поліщук. – Бажаю всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру, злагоди, а також, щоб Ваші діти радували нас усіх своїми досягненнями в навчанні та службі» .

????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

Рішення приймальної комісії про рекомендацію до зарахування абітурієнтів в ОДУВС оголосив заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету полковник поліції Максим Ісаєнко.

По завершенню заходу на загальних зборах до батьків та абітурієнтів було доведено вимоги щодо навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Джерело  http://oduvs.edu.ua/…/do-zarahuvannya-v-oduvs-rekomendovan…/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН