Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські спортсмени взяли участь у Чемпіонаті Східної Європейської волейбольної зональної асоціації

Про це нас своїй сторінці у ФБ написав Петро Бойко, очільник Новокаховської ДЮСШ:

 “З 19 по 22 липня Харків став місцем проведення Чемпіонату Східної Європейської волейбольної зональної асоціації з волейболу пляжного серед команд юнаків та дівчат до 18 років. 
Федерації волейболу України, Міністерству молоді та спорту, господарям, суддівській колегії та чисельним спонсорам довелося добре попрацювати, щоб провести такі престижні змагання на високому організаційному рівні.

З приводу цього я хочу поділитись своїми враженнями і користуючись нагодою, подякувати від себе особисто, від усіх гравців та тренерів, всім хто був причетний до проведення такого яскравого свята волейболу пляжного.

Хочу сказати за нашу команду, що ми вперше приймали участь в змаганнях такого рівня. Проїзд в Харків і в зворотньому напрямку, проживання в чотирьохзірковому готелі, триразове харчування, автобус який підвозив до місця змагань і все це безкоштовно, за що від нашої команди велика подяка. Серед учасників титуловані команди Латвії, Росії, Естонії, Литви. Україну представляли три команди юнаків і три команди дівчат. Дівчата виступили вдало посівши перше і третє місце. А от командам юнаків пощастило менше, лише одна команда пробилася в четвірку, це збірна команда Херсонської області.

І хоч як відчайдушно не боролися хлопці, все ж таки зупинились за крок до п’єдисталу, зовсім трішки не вистачило досвіду і впевненості в своїх діях. Наші хлопці Кравченко Денис с. Виноградове та Бойко Олександр м. Нова Каховка на шляху до півфіналу обіграли командиу Естонії-2, Латвії-2 та України-3, в півфіналі поступились Естонії-1, а в грі за третє місце Латвії-1. І хоча ми зайняли четверте місце, я хочу подякувати хлопцям за їхню наполегливу працю, самовіддачу і відданість своїй улюбленій справі.

Ми отримали колосальний досвід і будемо працювати далі”.

Адже попереду Чемпіонат Європи в серпні в Чехії. Ще раз дякую всім хто нас підтримує і вболіває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН