Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Червоному Маяку планують відремонтувати опалення в місцевій школі

Про це на Фейсбуці пише Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Сьогодні вранці ми разом з народним депутатом Іваном Вінником та головою Новорайської ОТГ Олександром Шокуровим відвідали школу та дитячий садок у с. Червоний Маяк. Не дивно, що спілкуючись з учителями, всі як один у першу чергу підіймали питання про відсутність нормального опалення у школі. Застарілій системі електроопалення на сьогодні вже 18 років і вона потребує термінової заміни.

Наразі наша задача – виготовити технічну та правовстановчу документацію на червономаяцьку СШ та проект відновлення системи опалення, Я беру на контроль цей процес, а Іван Вінник у свою чергу запевняє, що готовий докласти зусиль для того щоб за рік-півтора вирішити питання щодо фінансування даного проекту.

Також ми оглянули червономаяцький дитсадок, де холодна пора року тепер нікого не налякає, адже нещодавно там вже відремонтували систему опалення. Вкотре мешканці Червоного Маяка дякували Херсонській облраді, кошти з бюджету якої я залучав для ремонту опалення, окрему подяку вихователі висловлювали Бериславській РДА та райраді за допомогу у придбанні нового котла.

Проте для збереження тепла у дитсадочку окрім нової системи опалення необхідна ще заміна вікон. Іван Вінник проявив ініціативу та пообіцяв вже в понеділок, з власних коштів профінансувати заміну вікон в ігровій кімнаті дитсадку, у дитячій спальні та вбиральні, другий поверх.

На кінець зустрічі обговорювали з мешканцями Червоного Маяка й день села, нардеп запропонував відмітити свято разом. А також, зважаючи на те, що село молоде, дітлахів у ньому багато, а свій вільний час проводити їм майже ніде, він запропонував визначитися з місцем для створення дитячого майданчика! Таким чином, сподіваємось, що на день села дітки Червоного Маяка отримають яскравий подарунок у вигляді ігрового майданчика!

Фото з сайту “Таврійські вісті”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН