Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наймолодшою командою на чемпіонаті України з волейболу – виявилась команда з Бериславщини

Про це на Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко :

 – В мальовничому Прикарпатті у місті Івано-Франківськ з 15 по 19 червня проходив чемпіонат України з волейболу – «Шкільна волейбольна ліга України» серед дівчат 2001-го року народження і молодше. Команда зі Зміївки була наймолодшою командою турніру! 

18 команд загальноосвітніх навчальних закладів з різних областей України змагались за перемогу, Херсонську область представляла Зміївська Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів під керівництвом Миколи Миколайовича Куривчака, у складі команди: Жаркова Ганна, Тиркало Софія, Миргород Євгенія, Горбяк Олена, Дорошенко Єлизавета, Ричак Юлія, Ричак Яна, Бушуєва, Красуляк Яна, Даньків Ірина, Махник Аліна.

За результатами ігор – Зміївська команда посіла 12-те місце, проте участь дівчат у такому турнірі без сумніву можна назвати успішною, адже наймолодша команда на чемпіонаті проявила себе відважно та перспективно. Учасниці команди зарекомендували себе, як стійкі та цілеспрямовані спортсменки, готові наступного року показати кращий результат!

Та окрім спортивних змагань, дівчатам вдалося також трохи відпочити: вони відвідали екскурсію до Крилоса – колишньої столиці Галицького королівства, Яремчі, побували в духовних місцях, побачили численні карпатські водоспади та гори. Сповнені неповторними враженнями та, звичайно ж, корисним спортивним досвідом.

Сьогодні нарешті тренер команди Микола Миколайович надіслав мені фото з їхньої поїздки та, дивлячись на щасливих дівчат на цих знімках – відчуваю щиру гордість за них! Нехай не з першим місцем, та з перспективою команда з Бериславщини відважно представляла Херсонський край на Всеукраїнському чемпіонаті, за що я їм дякую! Був дуже радий допомогти у фінансуванні поїздки та в майбутньому із задоволенням підтримуватиму молоду команду!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН