Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Співаковський прокоментував підпал свого будинку в Херсоні

Свою версію того, що сталося нардеп виклав на Фейсбуці:

 – Краще б люди пізнавалися в радості. Та в житті чомусь завжди буває навпаки. Сьогодні з самого ранку, тільки-но стало відомо про пожежу у моєму домі, мені одразу почали телефонувати сотні людей, аби підтримати, підбадьорити, дізнатися, як почуваюся я і моя родина. Дзвонили близькі і друзі, однопартійці, колеги з різних партій і фракцій. Чесно кажучи, зворушений і кількістю дзвінків, і щирістю підтримки. У такі хвилини, коли до тебе щойно прийшло усвідомлення того, що ти і твоя сім’я перебували в буквальному сенсі за кілька хвилин від смерті, така підтримка дійсно дорогого вартує. Сердечно дякую всім-всім-всім. Та найперше хотів би подякувати своїм спасителям — пожежникам. Просто вражений їх мужністю і професійними діями. Окремо хотів би висловити вдячність керівнику ГУ ДСНС у Херсонській області Сергію Михайловичу Чорному. Дякую, хлопці! Якби не ви…
Щодо того, був це підпал чи ні, хто замовник і виконавці, маю власну версію. Але озвучувати її зараз не буду. Нехай з цим розбираються правоохоронці та СБУ. Та хочу наголосити: якщо хтось розраховував таким чином залякати мене, змусити змінити погляди чи взагалі відступити, то даремно. Цей цинічний і підлий напад жодним чином не змінить ані мене, ані моїх політичних поглядів, ані тієї програми, за якою я працюю на своєму окрузі. Вважайте це моєю офіційною заявою.
P.S. Жаль, що сьогоднішня зустріч з освітянами Маріуполя та Бердянська не відбудется. Але обіцяю, що наприкінці серпня, виконаю свою обіцянку!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН