Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Веселковий Голлівуд” тривав у Новій Каховці протягом 2-х тижнів

15 червня у Новій Каховці відбулося святкове зібрання, на честь завершення літнього табору Веселковий Голлівуд. Діти пригадали заходи, від яких у них залишилися гарні враження. Найбільш вдалими, на думку вихованців, були пошуковий квест “Нові пригоди детектива”, пісенний конкурс “Євробачення-2018”, конкурс акторської майстерності “Крок до зірок Голлівуду”, пригодницький квест “Віртуальні пригоди країнами світу”, екскурсія до Зелених Хуторів Таврії, конкурс моди та дефіле “Літній настрій у Голлівуді”.

Отже, за ці чотирнадцять днів дітлахи пройшли шлях становлення зірки. Тому урочистим моментом свята закриття табору стало вручення кожному вихованцю Сертифікату “Super Star”.

Діти, отримуючи нагороди, виглядали безмежно щасливими. А деякі з найстарших вихованців отримали нагороди в окремих номінаціях: ” Кращий фітнес-тренер”, “Кращий постановник танців”, ” Кращий асистент звукорежисера”.

І звісно ж, не залишилася поза увагою та кіностудія, яка назбирала найбільше Оскариків. Вона отримала набір солодощів. Під час інтерактивного обміну думками та враженнями діти повідомили, що табір – це краще місце на землі, це дуже веселий час перебування в школі, це можливість знайти нових друзів і отримати гарні враження.

На питання “Яку тематичну ідею наступного літа вони хотіли б втілити у життя?”, більшість дітей вибрали ” Веселковий LEGO ленд”. 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН