Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські психологи-практики взяли участь у фестивалі розвитку особистості «Фарби життя»

Кілька років поспіль психологиня з Миколаєва Оксана Бабенко організовує фестиваль розвитку особистості «Фарби життя». Про це розповіла у прямому ефірі студії «Українського півдня» херсонська психологиня Юлія Казаннікова.

Протягом двох днів паралельно проходили майстер-класи та ворк-шопи психологів-практиків з багатьох міст України. На другий день фестивалю відбулось живе спілкування під час заходу «Експертна думка». Для гостей, що прийшли на захід разом з дітьми, були організовані майданчики, де з ними також працювали спеціалісти.

«Фестиваль – для тих, хто хоче подивитись, як працюють психологи, для тих, хто хоче отримати відповіді на свої запитання. Тематика фестивалю відображена у його назві – «Фарби життя». Це пізнання себе, своїх дітей, родини. Головне у житті кожної людини – знайти гармонію у собі, а потім гармонізувати все, що тебе оточує», – розповіла Юлія Казаннікова.

Психологи пропонували гостям майстер-класи з тем, які хвилюють практично кожного: сімейні стосунки, гроші, пошук ресурсів, особистий розвиток, самореалізація. Наступний фестиваль розвитку особистості запланований на 11 листопада цього року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН