Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський ЦНАП будуватиме столична фірма

Жодне новокаховське будівельне підприємство взяти участь у тендері не зголосилося

Лише дві фірми стали учасницями тендеру на будівництво Центру надання адміністративних послуг у Новій Каховці. З них найбільш досвідченим виявилося ТОВ «Будівельний холдинг «Шевченківський» з Києва. За даними порталу ProZorro, воно брало участь у 135 публічних закупівлях. Натомість переможцем виявилася інша столична компанія — ТОВ «СК Укрстрой», для якої це лише друга участь у публічних закупівлях і перша успішна.

Вона зголосилася побудувати ЦНАП за 19 685 330,94 грн. За даними порталу YouControl, «СК Укрстрой» зареєстрована в лютому 2017 року і розташована у Києві на вул. Басейній, 5 Б. Засновником компанії є жителька Запоріжжя Тетяна Довгуля.

Будівництво сучасного ЦНАПу має розпочатися найближчим часом і завершитися не пізніше 31 грудня 2019 року. Споруджуватиметься він у сквері біля будівлі «Укртелекому» і міського ліцею № 9 на вул. Першотравневій. За повідомленням прес-служби Херсонської облдержадміністрації, кошти на це виділятимуться з бюджету Новокаховської міськради та Державного фонду регіонального розвитку. До речі, коментуючи нещодавно ці наміри, голова ОДА Андрій Гордєєв помилився, заявивши, що ЦНАП будуватимуть у центрі Нової Каховки біля Палацу культури.

ЦНАП є державною установою з надання різноманітних адміністративних послуг за принципом «єдиного вікна» та «прозорого офісу». У Новій Каховці в ньому планується надавати близько 200 адмінпослуг, починаючи від оформлення закордонних паспортів і ID-карток до вирішення питань розміщення зовнішньої реклами, роботи закладів торгівлі, операцій з земельними ділянками тощо.

Новий день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН