Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Горностаївці здобули перемоги на світових змаганнях з “Козацького двобою”

9 золотих медалей, 2 срібних та 5 бронзових вибороли юні спотрсмени Горностаївського бійцівського клубу «КІТ». Маємо 7 чемпіонів світу – двоє з них двократні та два віце-чемпіона.

З 1 по 3 червня у місті Одесі відбулись змагання відкритого кубку світу з «Козацького двобою». Близько 500 спортсменів з 16 країн усього світу відстоювали честь своїх держав та боролись за звання чемпіона світу.

Вперше на змагання такого високого рівня від Горностаївського спортивного клубу Контактного карате та бойових мистецтв «КІТ» у складі збірної України взяли участь аж десять спортсменів. До підготовки на змагання ми підійшли дуже серйозно, адже  спортсмени були заявлені лише в повно контактні розділи, інколи не вистачало трьохгодинних тренувань для відпрацювання фізичних, технічних та функціональних навичок. Тактична перебудова на інші правила не закінчилась на тренуваннях, у ході двобою змінювали тактичні аспекти проти спортсменів з Італії, Ірану, Лівану, Азербайджану та Кіпру – спортсмени цих країн дуже добре володіють борцівською та ударною технікою.

Після двох днів виснажливих та запеклих двобоїв на татамі та в автогоні, спортсмени з Горностаївки демонстрували вражаючі результати, перемагаючи усіх супротивників. Дуже багато глядачів тренерів та представників підходили до нашої команди і розпитували звідки ми приїхали, де тренуємося та де знаходиться Горностаївка.

Результати говорять самі за себе: 9 золотих медалей, 2 срібних та 5 бронзових вибороли юні спотрсмени з нашого бійцівського клубу «КІТ». Маємо 7 чемпіонів світу – двоє з них двократні та два віце-чемпіона. Чемпіони світу та бронзові призери – Станіслав Зімов, Олександр Нікітін, Олександр Барикін, Владислава Панасенко. Дворазові чемпіони світу – Ростислав Чистік та Вікторія Любашевська, чемпіон світу – Владислав Мигович. Віце чемпіон світу – Андрій Кудля, а Бризгун Василь -віце чемпіон світу та бронзовий призер. Вітаємо наших чемпіонів, батьків та всіх, хто вболіває за наш клуб.

Висловлюємо слова вдячності Анатолію Дмитровичу Боклаху за фінансову допомогу для поїздки нашої команди на змагання. Микола КІТЧЕНКО, тренер – для газети “Сільські новини”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН