Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці зустріли 57 мотопіхотну бригаду

Про цю подію на Фейсбуці написав Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Сьогодні під час урочистих заходів з нагоди зустрічі особового складу підрозділів військової частини А1736 після повернення з району виконання бойових завдань, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв оголосив про те, що нарешті відбулося створення пункту постійної дислокації цієї бригади на Херсонщині!

Багато хто ставився до цього скептично… але ж ми півтора роки їздили на фронт з гуманітарними місіями і завжди казали, що 57 бригада є нашою підшефною. Особисто я разом з Андрієм Гордєєвим та Олександром Гомоном у грудні місяці навідували хлопців з гуманітарною допомогою від жителів Бериславщини, та малюнками й листами зі словами підтримки – від діточок Бериславських шкіл.
І тепер Андрій Анатолійович спільно з військовим командуванням клопотатиме перед Верховним Головнокомандуючим та Президентом України про те щоб бригада, яка забезпечуватиме захист південних рубежів нашої держави носила ім’я Костя Гордієнка – козака, який на схилах Дніпра будував Кам’янську січ, захищав наші кордони і мріяв про вільну демократичну державу Україну!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН