Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську проведуть семінар для фрілансерів

31 травня – 2 червня у Скадовську громадські організації «East European Cooperation» (Литва) та «Інформаційний Ресурсний Центр «Правовий простір» (м. Херсон) проведуть семінар-тренінг «Шлях успішного фрілансера: покрокове керівництво до дії». Протягом трьох днів команда тренерів з Литовської республіки та Києва надасть базові знання з ведення власної справи від формування бізнес-ідеї до налагодження ринків збуту.

Тренінг побудований переважно на практичній роботі з залученням інтерактивних методів – групові дискусії, робота в групах, ділова гра. В останній день запланована робота в форматі «відкритого простору». Учасниці навчяться керувати часом, створювати професійні мережі та простори, отримають можливість проявити лідерські здібності.

До участі запрошуються ВПО з Криму та зі Сходу країни, представниці місцевої громади та мешканки інших регіонів України. Відбір учасниць відбувається на конкурсній основі. Для того, щоб взяти участь у тренінгу, потрібно заповнити аплікаційну форму. Більш детальна інформація міститься на сторінці у Фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/events/108697133326047/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН