Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З 1 травня в Херсоні відновлять роботу пʼять фонтанів

1 травня 2018 року в Херсоні відбудеться запуск міських фонтанів.

На цю подію завжди чекає багато херсонців, щоб у вихідні та святкові дні насолоджуватися красою струменів води, переливами світла та приємною прохолодою свіжості біля фонтанів «Ювілейного», «Світлового», «Фонтану на Набережній», фонтанів «Лілія» та «ЦКБ», про це повідомляється на сайті Херсонводоканалу.

Херсонський Водоканал, згідно з договором технічного обслуговування фонтанів, проводить відповідні заходи у три етапи: розконсервування та ремонт фонтанів до 1 травня, поточна експлуатація та консервація у жовтні.

Так, у квітні комплекс ремонтно-відновлювальних заходів  включає очищення чаш фонтанів та колодязів, ремонт штукатурки чаш цементно –піщаним розчином, огрунтовку приямків, грунтування чаш фонтанів гідрофобізаторами, шпаклювання та фарбування акріловими фарбами стінок чаш, очищення металевих конструкцій від корозії, фарбування металевих поверхонь, відновлення пошкоджених керамічних плит, монтаж станцій керування, розподільчих щитів та насосного обладанання, встановлення розпилювачів та світильників, упорядкування прилеглої території тощо.

Усі роботи з облаштування фонтанів здійснюються за рахунок міського бюджету. Фонтани працюватимуть у вихідні та святкові дні. Графік роботи буде опублікований пізніше, після підписання відповідного розпорядження. Ми  всі  прагнемо, щоб наше місто було гарним, чистим і охайним.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН