Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Мелітополі судитимуть чоловіка, що жбурнув гранату в автівку з колишньою дружиною

До п’ятнадцяти років за ґратами світить 46-річному мешканцеві Мелітопольського району, що влаштував на початку року “злочинний марафон”.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції в Запорізькій області, передає портал Depo.Запоріжжя.

Правоохоронці завершили розслідування резонансного злочину. Мелітопольцю, що жбурнув гранату в автівку з колишньою дружиною, а потім, погрожуючи таксистові ножем, викрав його авто та втік, світить до 15 років за ґратами.

Судитимуть чоловіка у Мелітопольському місцевому суді, правоохоронці вже направили туди обвинувальний акт. Зловмиснику інкримінують кілька статей Кримінального кодексу: ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство), ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Його колишня дружина, яка встигла вискочити з машини, але отримала тяжкі тілесні ушкодження, одужала.

Нагадаємо, резонансний злочин стався у селі Семенівка Мелітопольського району Запорізької області у п’ятницю, 12 січня, пізно увечері. Вибухом завершилася сварка колишнього подружжя. Стосунки 37-річна жінка та її колишній 45-річний чоловік з’ясовували в автівці. Після сварки чоловік вийшов з авто та жбурнув в “Деу” гранату. Автівка вщент згоріла, жінку у важкому стані направили до реанімації Мелітопольської центральної районної лікарні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН