Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська грація Софія Постова – переможниця міжнародного турніру

3-4 березня у Львові проводився міжнародний турнір з художньої гімнастики «Тріумф-2018», участь у якому взяли майже 350 учасниць,  гімнастки більшості регіонів України та сусідньої Польщі, пише НК Онлайн.

Єдиними представниками Херсонщини на цьому турнірі були юні  новокаховські грації зі школи художньої гімнастики «НК-Зірочка».

Турнір виявився насиченим та яскравим. Діти, учасниці турніру, демонстрували свої уміння в різних вікових категоріях та з різними предметами: обручем, м’ячем, стрічкою, а також у програмі без предметів. Оцінки надавала кваліфікована суддівська колегія.

На радість тренерів та всієї новокаховської команди перше місце в своїй віковій категорії 2009 року народження, зайняла – Софія Постова, учениця СЗОШ №8.

Це вже не перший турнір в цьому році, де новокаховські «Зірочки» виборюють гідні  результати. Так, в  лютому новокаховські юні гімнастки взяли участь у регіональному турнірі у Мелітополі, де стали бронзовими та срібними призерами. До кінця навчального року «НК-Зірочка» планує взяти участь ще в кількох турнірах в різних містах України.

Школа художньої гімнастики «НК-Зірочка»,  планує провести також відкритий турнір і у рідному місті та запрошує до співпраці усіх зацікавлених в розвитку цього надзвичайно красивого та привабливого виду спорту у Новій Каховці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН