Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям на замітку: нові афери з грошима

У соцмережі повідомляють про нову аферу. Щойно подзвонили з номеру 067-246-78-02, голос-робот запитує: «Добрый день, это Валентина Степановна?» …мовчу, говорить далі робот, через секунд пя‘ть «Извините, ошиблась номером». Якщо передзвонити на цей номер, то дзвінків не приймає-вибиває. Цікаво, для чого то? Нові схеми? Подзвонила щойно в Приват.

Схема така. В банкоматі є така функція: зняти гроші без картки. Отже, зловмисники йдуть до оператора і говорять,що картку сім телефона заблокувало і називають твій номер. Оператор питає два останні номери, на які дзвонили недавно. Шулєри називають свої ж номери, з яких телефонували Валентині Степанівні. Бо я ж передзвонювала на цей номер, мені цікаво було,чому робот дзвонить.
 
Потім моя картка блокується, а їм видається нова з моїм номером. І поки я роздупляюся чому я не можу нікуди подзвонити, то шулєрам приходить код з привату на мій номер,але на їхній вже телефон. Гарно знімаються гроші,все чисто і нічого не докажеш. Такі випадки вже є. Свіжа вигадка,камери на банкоматі нікого не « впізнали,звичайно.
 
У кого контрактний номер, то таке зробити нереально. Будьте обережними … Нікому не передзвонюйте у таких випадках.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН