Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчителів фізичної культури сьогодні у Херсоні вчили сучасним методам навчання

Сьогодні для вчителів фізичної культури Голопристанського району на факультеті фізичного виховання та спорту ХДУ відбулося заняття школи педагогічної майстерності на тему: «Формування соціальної компетентності учня засобами олімпійської освіти .

Модератором школи майстерності виступила заступник декана ФФВС з організаційно-виховної роботи та працевлаштування Коваль Виктория.

Факультет фізичного виховання та спорту випускає висококваліфікованих фахівців, чому сприяє потужний професорсько-викладацький склад – провідні фахівці в галузі фізичного виховання та спорту. Сьогодні вчителі фізичної культури мали змогу ознайомитись з системою олімпійської освіти та матеріально-технічною базою нашого факультету і університету в цілому, адже нам є чим пишатися. Це і сучасний багатофункціональний спортивний майданчик, і оновлені спортивні зали та роздягальні, створені за підтримки Народного депутата України, наразі ще й обраного ректора ХДУ – Александра Спиваковскького.

У межах заходу відбувся інтерактивний лекторій. Свої презентації вчителям представили доценти кафедри теорії та методики фізичного виховання ХДУ Світлана Степанюк – «Олімпійська слава Херсонщини» та Ольга Кольцова – «Інтеграція олімпійської освіти в освітній процес закладів загальної середньої освіти».

ХДУ факультет фізичного виховання та спорту

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН