Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбудеться зустріч з аграріями Херсонщини

23 лютого Всеукраїнська аграрна рада проводить у Новій Каховці зустріч з аграріями Херсонської області. Про що йтиметься, повідомив на Фейсбуці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради та засновник агропідприємства “Злато Таврії”:

 – Теми, які будуть обговорюватись на цьому заході, стосуються кожного аграрія!
У Вас буде можливість почути перспективи, та прийняти участь у вирішенні своєї долі, адже активність нашої галузі викликає заздрість у багатьох гілках влади, великої політики, та великого(не аграрного) бізнесу-тому на екранах телевізорів, пресі, інтернет просторі ми чуєм постійне «піклування», «підтримка» аграріїв, а на ділі ми відчуваєм на собі, як за останні чотири роки ми втратили величезні кошти із прозорих джерел пільг, які скасовані, або перетворилися в квазі пільги!!!

Чекаємо всіх небайдужих аграріїв, запрошуйте колег, друзів до єднання, та вступу у Всеукраїнську Аграрну Раду-це організація, яка продемонструвала можливість боротьби, створила майданчик для активних дій у виборі аграрної долі!!

На захід також запрошені -губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв та депутат ВРУ Хлань Сергій! Ці люди постійно, на часі, підтверджують небайдужість до аграрної долі, та з висоти своїх посад висвітлять державні ініціативи стосовно села та агровиробництва!
Буде цікаво, впевненний ми того ВАРті!!!

тел для довідок:
‭+380 (67) 472 12 44‬
+38‭0 (67) 551 33 83‬

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН