Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники від Херсонщини сьогодні беруть участь у засіданні правління Асоціації міст України Херсонщину

Новокаховьский міський голова на цьому засіданні представляє інтереси південного краю – Херсонщини, адже для багатьох міст проблеми спільні.

Сьогодні на правлінні розглядаються наболілі проблеми громад, з якими стикаються органи місцевого самоврядування великих міст та невеликих селищ. Найактуальнішим залишається питання погашення різниці у тарифах.

«Міста й селища зараз без вини винні. Держава на себе взяла компенсацію різниці у тарифах, але фактично не існує постанови Кабінету Міністрів. Ми хочемо знати, коли вийде документ, за яким Мінфін передбачив би ці кошти. Інакше – ми на постійному гачку у «Нафтогазу», – кометує “Українському ПівднюНовокаховський міський голова, член Асоціації міст України Володимир Коваленко.

У порядку денному засідання Асоціації і розгляд стратегічних питань: формування бюджету 2019 року та підготовка положень «Закону про державну службу в органах місцевого самоврядування», який не був прийнятий за роки незалежності. Традиційно до організації приймають і нових членів – голів об’єднаних територіальних громад, які перемогли на виборах у грудні 2017 року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН