Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці намагалися зірвати показ «Кіборгів»

До масової бійки ледь не дійшло на останньому показі фільму Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги» у Каховці 11 лютого. Про це повідомила голова Каховської міської ради підприємців Людмила Без’язична, пише Новий день.

За її словами, зо два десятки підлітків спочатку намагалися зірвати показ, викрикуючи і лаючись просто під час сеансу. «Молодики навіть після декількох зауважень ніяк не реагували. А коли їх таки прогнали, вони зібрали групу підтримки, прийшли до зали і влаштували напад на тих, хто їх просив вийти. Попередньо присилали «гінця» з викликом на розбірки, дорослі чоловіки не реагували на дитячі витівки. Добре, що все сталося у самій залі, на вулиці наслідки були б непередбачуваними, бо підлітки вже зібралися у зграю з трьох-чотирьох десятків осіб. На допомогу за викликом керівника міського палацу культури «Меліоратор» під’їхали співробітники громадської організації з охорони правопорядку «Щит», а згодом і поліція, завдяки чому не сталося лиха! Сподіваюся, що цей прикрий випадок матиме детальне з’ясування обставин зі встановленням прізвищ всіх порушників громадського порядку з подальшим притягненням до відповідальності учасників та їхніх батьків», — розповіла Людмила Без’язична.

Оскільки в Каховці немає свого кінотеатру, благодійні покази фільму «Кіборги», присвяченго обороні Донецького аеропорту під час війни на Донбасі, влаштували місцеві активісти і волонтери в МПК «Меліоратор». Протягом трьох днів усі глядачі могли долучитися до акції зі збору коштів на допомогу українській армії. За словами волонтерів, гроші вони збираються направити на придбання дизельного генератора для 79-ї десантно-штурмової бригади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН