Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Змагання з волейболу пройшли на Херсонщині

Цієї суботи, 3 лютого 2018 року, на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед чоловіків, у яких прибули позмагатися за право називатися кращими дев’ять команд Каланчацької громади, сусідніх Мирненської ОТГ та населених пунктів Каланчацького району. Присутніх привітала спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради Олена Бака.

“Поза конкурсом” виступила команда ветеранів волейболу, які довели, що досвід важливіший, ніж молодість.
Спортивні баталії у рамках змагань видалися “бойовими” та видовищними. Кожна з команд запекло боролася за кожен м’яч і за кожне очко. Глядачі, які в цього дня прийшли на змагання, палко підтримували своїх улюбленців та отримали масу позитивних емоцій.
Два останні фінальні поєдинки стали справжньою окрасою цьогорічного відкриття сезону. Волейбол – це колективна гра. І кожен її учасник, звісно ж, має не лише докласти максимум своїх навиків, майстерності для успішного виступу команди, а й діяти злагоджено з іншими. А тому й кожна перемога – це насамперед результат спільних зусиль. Як показала гра, цього вдалося досягти не усім.

Перше місце (вже втретє поспіль!) здобула команда з села Новокиївка (Каланчацька ОТГ). Друге місце зайняла команда Каланчацького управління водного господарства «КУВГ», а третє місце – команда «Преображенка» (Мирненської ОТГ).
Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних звершень!

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН