Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каланчацькому районі лікарні надали нове медичне обладнання

Про це на Фейсбуці повідомляє Наталія Євсович на сторінці “Мій Каланчак“:

 – 10 січня у Каланчацькій ЦПМСД презентували нове медичне обладнання для діагностики захворювань. На заході зібралися мешканці громади, медичний персонал, представники влади та представники Каланчацької районної в Херсонській області організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Головний лікар Корнієнко О. П. розповіла про принципи роботи трьох нових апаратів, а саме:

– апарату ультразвукової діагностики, який є багатофункціональним. Його застосовують для ультразвукового обстеження малих поверхневих органів, щитовидної залози, в гінекології.

– термографу контактного цифрового – для ранньої діагностики пухлинних захворювань молочних залоз жінок.

– електрокардіографу – для діагностики захворювань серцево-судинної системи.

До присутніх звернувся селищний голова В.К. Зінчук, який наголосив, що завдяки реформам децентралізації запровадженій президентом України та Кабінетом міністрів, плідній роботі народного депутата Негоя Ф.Ф., його помічниці Півненко Є.В. та за підтримки депутатів Каланчацької селищної ради громада поповнилася новітнім медичним обладнанням, якого немає в жодному іншому селищі.

Також були заслухані виступи голови районної ради І.Б. Замми, першого заступника голови районної державної адміністрації А.М. Віремейчика, помічника народного депутата України Ф.Ф. Негоя – Є.В. Півненко та депутата Каланчацької ОТГ від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» О.В. Бурдейного.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН