Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Нової Каховки розповів про плани на 2018 рік

Незважаючи на важкий економічний стан в країні, 2017-й став для Нової Каховки успішним. З 42 об’єктів управління освіти у 39-и завершені ремонтні роботи. В дев’яти селах, що входять до складу Новокаховської міськради, відремонтовані Будинки культури, освітлена більшість вулиць, шляхом співфінансування з сільським бюджетами вдалось провести необхідні роботи у сільських дитсадках та школах.

Секрет ефективної роботи – у порозумінні більшості депутатів і городян.

«Життя в Новій Каховці базується на двох основних принципах: продуктивна робота більшості депутатів спільно з виконавчою владою і негласне порозуміння між переважною кількістю новокаховчан, які бачать результати роботи влади у реальних нових об’єктах, у стандартах соціальних послуг. Вони пересвідчуються, що місто розвивається і довіряють владі. Ми зберігаємо соціальний спокій, хоча місто інтернаціональне і є певні проблеми. Підприємцям якщо не допомагаємо, то врешті й не заважаємо займатись власною справою. Успіх нашого міста й успіх 9 сіл – це наш внесок в розвиток держави», – підсумував результати роботи у 2017-ому Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

На останній сесії міської ради затверджений міський бюджет у розмірі 640 тисяч гривень. З Нового року депутати займуться розподілом коштів, які понадпланово надійшли до казни у році, що минає. Хоча вже зараз частину коштів профіциту вирішено спрямувати на переобладнання єдиної у місті котельні, яка працює на газі, на альтернативні види палива. Другий напрямок, який мають намір розвивати депутати та виконавча влада, – енергозбереження. Планується заміна вікон на пластикові у приміщеннях соціальних об’єктів, що у подальшому зекономить кошти бюджету, які витрачаються на комунпослуги.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН