Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новостворені ОТГ Херсонщини потребують потужних менеджерів , – Олександр Співаковський

Немає жодного значення, представник якої партії отримав перемогу на виборах до органів місцевого самоврядування, оскільки це є рівень прийняття суто господарських, а не політичних рішень — переконаний народний депутат України Олександр Співаковський. Цю думку він висловив під час прес-конференції за підсумками 2017 року, що відбулася 26 грудня у Херсонський ОДА.

За словами нардепа, насправді важливо, щоб у результаті місцевих виборів до керівництва ОТГ прийшли потужні менеджери, які здатні ефективно розпоряджатися заробленими громадою коштами, створювати комфортне середовище для життя людей.

«Ми повинні зрозуміти, що на місцевому рівні — це не боротьба партій і політики. Тому є дуже умовним, хто там отримав перемогу. Головне, щоб отримали перемогу місцеві мешканці. А для них перемогою буде, коли з’явиться нова інфраструктура, коли там будуть якісними освіта, медицина, послуги, дороги тощо», – так О.Співаковський відповів на прохання журналістів прокоментувати результати нещодавніх виборів до об’єднаних територіальних громад.

Народний депутат також нагадав про актуальність в цьому сенсі поданого ним законопроекту № 4416, яким пропонується заборонити керівникам комунальних підприємств бути одночасно депутатами місцевих рад, оскільки це створює «конфлікт інтересів» при розподілі і витрачанні бюджетних коштів. Але цей документ поки що так і не був винесений на розгляд парламенту.

«На жаль, у нас політика завжди втручається у суто господарські справи. Тому ми і маємо неефективне використання коштів. От коли у нас будуть розділені політичні і господарські питання, тоді ми зробимо дуже великий крок у розвитку нашої країни», – вважає Олександр Співаковський.

 Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН